Ochrana před graffiti? Antigraffitový nátěr vás potěší

Ochrana před graffiti? Antigraffitový nátěr vás potěší

Dlouho po smrti babičky se můj táta a jeho sestra nemohli rozhodnout, co se svým rodným domem, ve které jejich matka až do smrti žila, udělat. Ani pro jednoho z nich nebylo myslitelné v tomto domě bydlet. Oba dva už dávno byli i se svou rodinou zakotvení úplně někde jinde. Jenomže i to pomyšlení, že by dům prodali, jim nebylo příjemné. Dlouho se nás – vnuků vyptávali, jestli o dům nestojíme, bohužel ale nikdo z nás neměl záměr se usadit v babiččině domě.

 

Prevence přes sprejery   Prevence před graffiti

Prvně odstranění graffiti poté až prodej

Po několika dlouhých týdnech, kdy dům nikdo nenavštěvoval, se nakonec rozhodlo o prodeji domu. Proto jsme si naplánovali na volný víkend práci na vystěhování babiččiných věcí a uvedení domu do stavu, kdy bude vhodný k prodeji. Jakmile jsme ale k domu přijeli, zjistili jsme, že budeme mít o jeden problém navíc. Dům byl posprejovaný nejrůznějšími nápisy, obrazci a obrázky.

Antigraffiti ochrana   Odstranění graffiti z domu

Vidět babiččin dům v takovém stavu bylo strašné. Kromě šoku, který nám graffiti přivodilo, jsme si uvědomovali, že prodejnost domu je v takovém stavu velice ztížená. Všem nám bylo jasné, že graffiti budeme muset nejprve nechat odstranit.

Odstranění graffiti z cihlové zdi   Profesionální odstranění graffiti

Profesionální pomoc

Došlo ale k velice zajímavé události. Jeden z babiččiných sousedů projevil o dům zájem, chtěl ho pro svého syna. Jediná jeho podmínka byla, abychom graffiti odstranili. Také jsme měli poskytnout nějaké záruky, že už se to nebude opakovat. V první chvíli jsme ale byli přesvědčeni, že je to nemožné, o opaku nás přesvědčila až firma A Servis Lipka, s.r.o., odstranění graffiti Hradec Králové  a její antigraffitový nátěr, který poskytl domu perfektní ochranu.

Jak odstranit graffiti

Díky antigraffitovému nátěru je možné každé nové graffiti rychle a šetrně z domu odstranit bez nutnosti dalších finančních výdajů. Taková pojistka sousedovi stačila, dům od nás za velice dobrou cenu odkoupil a my jsme rádi, že je v dobrých rukou.

Stop graffiti   Ochrana před graffiti

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *