Mytí oken jako opakující se nezbytnost? Ale jedině s „Výškovými pracemi Praha!

Mytí oken jako opakující se nezbytnost? Ale jedině s „Výškovými pracemi Praha!

Švagrová měla oslavit čtyřicátiny a my s manželkou jsme jí chtěli dát dárek, který by ji opravdu potěšil, takže jsme se už dlouho dopředu snažili zjišťovat, co by to tak mohlo být, co jí udělá radost a hned tak na to nezapomene. Bohužel švagrová je tak skromná osoba, že neustále opakovala, ať to s dárkem nepřeháníme, že nic nechce, jenom si chce s námi pěkně užít oslavu. My jsme byli ale tak nepříjemně neodbytní, že na nás jednou vybafla, ať teda nějak zařídíme, aby jí někdo umyl okna, protože se to nedá zvládat, jak je to špatně přístupné. Tohle přání nás dost překvapilo.

V první chvíli jsme si říkali, že jí přece k narozeninám, a navíc k takovým krásně kulatým, nemůžeme darovat úklid. Ale od té doby jsme si jejích oken začali lépe všímat a zjistili jsme, že to je vážně velký problém. Nechápali jsme, jak je vůbec dokázala alespoň částečně umýt (to, že to nedokázala zcela, bylo jasně patrné). Byla to práce nejlépe pro obra nebo někoho na hodně vysokých chůdách.

mytí oken ceníkČištění oken Prahamytí oken Prahavýškové mytí oken Praha

Když už to ale měl být dárek…

Když už to ale měl být dárek, tak jsme chtěli, aby to bylo pořádně. Aby okna byla umyta tak, jak nejlépe to půjde, a taky, aby se firma k švagrové pěkně chovala a nedělala jí z toho nepříjemnost. Proto jsme prolezli pár diskuzních fór a na základě dobrých zkušeností diskutujících s firmou Mytí oken Praha 9 jsme se i my pro ni rozhodli.

Vybrali jsme naštěstí opravdu dobře, švagrová byla nadšená. Říkala, že vůbec nečekala, že se k ní budou chovat tak pěkně, a navíc jí ještě popřejí všechno nejlepší k narozeninám. Potom prý vytáhli horolezeckou výbavu a předvedli perfektní akrobatické představení. Samozřejmě při tom úžasně umyli a vyleštili okna. Švagrová byla maximálně spokojená a říkala, že to byl nejlepší dárek, jaký kdy dostala.

mytí oken cena za m2úklidové služby Prahacyklus mytí oken a výlohmytí oken a výlohčištění oken brno

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *