Jak vyčistit starý koberec plný chlupů

Jak vyčistit starý koberec plný chlupů

Chemické čištění kobercůV novém bytě nás čekalo nepěkné překvapení. V obývacím pokoji a ložnici byl na první pohled příjemně skvrny a fleky a jak je vyčistit z kobercevypadající koberec s vyšším chlupem a barvou která se hodí ke všemu. Když jsme, ale zkoumali koberec více zjistili jsme, že je plný zvířecích chlupů. Předchozí majitelé nejspíš vlastnili kočku či psa a koberec příliš neudržovali. Bohužel i přes neustálé vysávání a drhnutí chlupy nemizeli. Jakobi se tam drželi zuby nehty.
Už jsme svou snahu téměř vzdali a koberce vyhodili, když nás napadlo vyzkoušet profesionální firmu. Koberce byly stejně staré a možná plné roztočů a chtělo je více vyčistit. Kontaktovali jsme tedy společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců Praha 9, která se na tuto problematiku zaměřuje. Komunikace s nimi byla velmi rychlá a příjemná, téměř okamžitě jsme byly domluveni, co je potřeba udělat a kdy může dorazit tým pracovníků.

 

Čištění koberců Praha 10

krásně čistý koberec

jak oživit koberecobnova vláken koberce

Ve stanovený den dorazili pracovníci, vyložili své náčiní a pustili se do práce…

obnova vláken koberceslepená vlákna koberce
Ve stanovený den dorazili pracovníci, vyložili své náčiní a pustili se do práce. K čištění koberců použili profesionálního kotoučového stroje a nejúčinnější chemii. Bylo až překvapivé, jak vše šlo jednoduše. Kotoučový stroj dokázal rychle a efektivně vydrhnout koberec a jeho kartáče snadno vytahovali chlupy zamotané do vlasů koberce. Chemie vše desinfikovala a čistila drobná znečištění. Bylo až překvapivé, jak vše šlo jednoduše. Kotoučový stroj dokázal rychle a efektivně vydrhnout koberec a jeho kartáče snadno vytahovali chlupy zamotané do vlasů koberce. Chemie vše desinfikovala a čistila drobná znečištění. Na povrchu koberce se začala tvořit bílá pěna plná chlupů a prachu. Tato pěna se následně odstranila vysavačem. 
A světe div se, koberec byl po čištění k nepoznání. Krásně jemný, načechraný, voňavý a naprosto bez zvířecích chlupů. S A SERVISEM byla ta nejjednodušší a nejpříjemnější spolupráce. Všem mohu tuto společnost vřele doporučit. Děkujeme za krásnou práci.

Leave a Reply

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *